Blog

Istoria tricoului

Posted By: Gabriel Published: 24.04.2017 Times Read: 529 Comments 0
Istoria tricoului

Tricoul este un articol de îmbrăcăminte, de obicei cu mâneci scurte, care se îmbracă direct pe corp. Tricourile cu guler și nasturi mai poartă denumirea de polo. Inițial a fost un articol de îmbrăcăminte de corp din bumbac sau lână și care era în mod obișnuit de culoare albă dar în ultimele decade prin moda americană a devenit pe întreg mapamondul un articol de îmbrăcăminte de vară, multicolor, cu desene și mesaje. Tricourile sunt des folosite în sport.

Read more

Tradiții - de ce trebuie să aveți haine noi de Paște

Posted By: Gabriel Published: 12.04.2017 Times Read: 902 Comments 0
Tradiții - de ce trebuie să aveți haine noi de Paște

V-ați întrebat vreodată de unde vine obiceiul de a te înnoi de Paște? Aceasta este una dintre cele mai importante tradiții din România și este păstrată chiar de secole în zona Valahiei. În Ziua Sfântă, Duminica Învierii, tradiția spune că oamenii trebuie să poarte haine curate și noi, ceea ce simbolizează primenirea trupului și a sufletului, așa cum se primenește întreaga natură odată cu primăvara.

Read more

Peugeot prezintă colecția de genți de voiaj

Posted By: Gabriel Published: 10.04.2017 Times Read: 244 Comments 0
Peugeot prezintă colecția de genți de voiaj

Peugeot lansează zece modele noi de genți de voiaj și produse din piele pentru uz urban și călătorii. Concepute de către creatorii de la Peugeot Design Lab, aceștia folosesc noile mașini lansate de marca franceză și pot fi găsite în showroom-ul Peugeot Avenue Paris.

Read more

Costume populare de colecție, la Romanian Fashion Philosophy

Posted By: Gabriel Published: 05.04.2017 Times Read: 384 Comments 0
Costume populare de colecție, la Romanian Fashion Philosophy

O colecție specială de costume populare de la Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti" a fost prezentată joi seara la Romanian Fashion Philosophy, care se desfășoară la Palatul Bragadiru. Colecția a cuprins zece ansambluri vestimentare din cele mai multe reprezentative zone ale țării.

Read more

SOIREES DE LA MODE – ediția de primăvară

Posted By: Gabriel Published: 04.04.2017 Times Read: 224 Comments 0
SOIREES DE LA MODE – ediția de primăvară

Săptămâna trecută, a avut loc, în prezenţa a peste 350 de invitaţi, cea de-a XVII-a editie a SOIREES DE LA MODE. Aceasta a fost dedicată marelui icon de lifestyle, modă şi politica: JAKIE KENNEDY ONASSIS. O să ne facem un obicei din a prezenta aici și unele dintre cele mai interesante petreceri și lansări mondene din România.

Read more

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)